Sähköurakointi

Sähköasennuspalvelut teollisuuden uudisasennuksiin, kunnossapitoon sekä uudis- ja saneerauskohteissa rakennuksien sähköistyksiin. Teemme sähköasennuksia aina ATK- verkoista alle 1000 Voltin vahvavirta-asennuksiin asti.

Palveluihimme kuuluu myös räätälöityjen keskuksien valmistus. Valmistamme keskuksia omien tai asiakkaan toimittamien suunnitelmien pohjalta. Keskusvalmistuksessa käytämme aina standardisoituja komponentteja. Valmistamme keskukset omissa toimitiloissa ja toimitamme keskukset sovittaessa myös kenttäasennuksineen.

sähköurakointi

Sähkösuunnittelu

Teemme sähkösuunnitelmia yksityistalouksille, yrityksille ja teollisuudelle. Suunnitelmat laaditaan asiakkaan kanssa käytyjen suunnittelupalaverien pohjalta.

sähkösuunnittelu

Kylmätekniikka

Laajensimme toimintaamme myös kylmäpuolelle. Palveluihimme kuuluvat erilaisten lämpöpumppujen myynti- ja asennus, jäähdytyslaitteiden myynti- ja asennus sekä ilmalämpöpumppujen huolto. Ota rohkeasti yhteyttä myös muissa kylmälaitteisiin liittyvissä kysymyksissä!

Ilmalämpöpumput

Toimitamme asiakkaillemme laadukkaita Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumppuja uudella ympäristöystävällisemmällä kylmäaineella. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua ilmalämpöpumppujen sijoituksesta ja asennuksesta. Hoidamme myös ilmalämpöpumppujen asennukset avaimet käteen periaatteella. Kysy myös muita merkkejä!

kylmätekniikka

Automaatiosuunnittelu

Automaatioratkaisumme sisältävät sähkösuunnittelun, ohjelmoinnin, keskusvalmistukset, kenttäasennukset sekä järjestelmien käyttöönoton. Teemme automaatiojärjestelmiin myös huolto- ja muutostöitä.  Automaatioratkaisumme auttaa tehostamaan yrityksenne tehokkuutta ja tuottavuutta. Järjestelmämme on mahdollista toteuttaa käyttäen Siemens S5 ja S7, Omron CX, Mitsubishi tai Unitronics logiikoita. Operointipaneeleina käytämme Siemens WinCC Flexible, ProTool, Omron ja Unitronics paneeleita.

Palvelemme asiakkaita eri toimialoilla:

  • Prosessi- ja konepajateollisuus
  • Veden käsittely
  • Valimo- ja metalliteollisuus
  • Laitevalmistajat
  • Kuljetinjärjestelmät
  • Teollisuuden huolto ja kunnossapito

Kiinteistöautomaatio

Kiinteistöautomaatioratkaisumme sisältävät sähkösuunnittelun, ohjelmoinnin, keskukset sekä järjestelmien käyttöönoton. Teemme myös kiinteistöautomaatiojärjestelmien huolto- ja muutostöitä. Pystymme toteuttamaan DALI-valaistusohjausjärjestelmän käyttöönoton ja ohjelmoinnin. Lisäksi meidän palveluihin kuuluvat KNX- ja Free@home-järjestelmät.

sähköautomaatio